Ord

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Enkle ord kan bli til store slott
Og land som tar imot
Nøkkelen til livet.

Velg ord som tjenere og lys på veien din,
Og sjelen formes til sitt verk,
Som Bach og Beethoven.

Ord har noe ved seg som hjertene må tolke,
En kime til forelskelse, lengt,
Eller tunge skjebner.

De enkle ord er størst i lys av ånd,
Som ligger som en due
Og taler profetisk.


av SigveLauvaas (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.