Ord (Jensen)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Marits-roser1-150x150.jpg

Ord
Tomme ord
Fattige ord
Men likevel ord som rommer så mye
kaos på ett hvitt papir
Hvordan beskrives den totale tomheten som brått råder.
Frykten slår til som lyn fra klar himmel
Sjokk og vantro brer om seg, sniker seg inn i våre hjem
Etterlater seg tomme rom, som før var fylt med latter og glede
Hold på kjærligheten de viste oss og la den viske bort alle
fattige ord
tomme ord
Ord uten mening
La kjærlighetens ord bli vårt våpen

av Marit Irene Jensen.