Ord uten lyd

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg skulle skrive ord igjen
ord på ark
Stille skulle jeg rope
på et språk jeg ikke visste
at jeg kunne

Kald tristesse
forsvant
med dampen av elendighet
som var forduftet

Jeg gråt varme tårer
Noen tørket dem bort
Og levde


av IngeBorg (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.