Ordtak

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
  • Mange bekker små blir en stor å.
  • Av skade blir en klok.
  • Gammel vane er vond å vende.
  • Bedre føre var enn etter snar.
  • En må lære å krype før en kan gå.
  • Den ikke bruker tankene, må bruke beina.