Over bifrost

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

over bifrost

Der står jeg,
Mellom død og fødsel.
ville du vente på meg!?
Når Heimdall søver tidlig,
fem minuter borte fra din skog
og ved siden av min lengsel .

for å kjenne meg,
Er det ikke nok å kle dine farger ?
fem minuter borte fra din skog
Med en vev av drømmer i lomma mi,
der står jeg og venter
tog etter tog,
kommer du aldri.

der står jeg,
mellom død og fødsel
ville du danse med meg ?
over alle livsfarger
før heimdal tar sitt Gjallarhorn
og vekkklokken ringer.

Abdul 2018


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.