På jæren

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

På jæren så jobber bønder på garden
Med svære traktorer som kjører sin vei
Så fine kyst er det ingen så har
Og disse solnedganger som skriker kom her

Det er og mykje kyst med sandstrander gule
Men regn er det, og storm som er kule
Det er så mykje fint vi har her på jæren
Så fint at alle vil koma, til og med hæren

Vi har så mange garder med traktor og dyr
Fordi vi bønder har sin egen stil


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.