Pernilsk poesi

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Et lite resymé av et flott og hektisk kaféarrangement på Stortorvet.

(Man må jo skrive seg ut av det, har jeg hørt...)

Nu føles alt så meget bedre.

(Du bør like haltende versefot for å få maks ut av dette.)

Man tager tre telt i grønt og fyller dem med møbler fra fordums tid
Kjøper mat og drikke, pynter med blomster, gjør seg sånn passe flid

Få noen mot dop til å stelle i stand lyd på en scene
Prøv å drit i at XXXXX har besøk av ei som heter XXXX

Smil, gi riktig veksel, og vask henda i ett kjør
ta ut vaflene når de ser gode ut, for noen helst før.

Kok kaffe med vann fra plastbeholderkran
Tilbring natten i teltet og prøv å unngå ran

Lån bort saks, nøkkelkort og ikke minst penn
Bli reddet fra døden av en sterk og myndig venn

Glem kjærkomne dobesøk, internett, senga di,
håndvask med såpe, stillhet og dødtid

Selg masse og kos deg, få besøk av gode venner
Drøm om enda lengre køer og det å pusse tenner

Rydd kopper og servietter, pass på teltet når det flyr!
Spis gamle baguetter, hils på tanta til Eivind Myhr

Utnytt gode venners kjøpelyst og medhjelpertrang
Drikk Cola ligth, få dilla på en sang

Rydd helvetet sammen og få hjelp av en gjeng
Stable sofaer i høyden og lengt etter en seng

Vær bitch mot venner som gir skryt når alt er over
Tenk ganske mye på det i det du nesten sover

Vær fornøyd med det hele, og for at man kanskje får
lov til å gjenta suksessen igjen om et år?

Pernille