Pettersangen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vi sitter og venter

På Petter sin sang

Når den starter

Er timen i gang


Den er så vakker

Den er så fin

Den gjør timene i historie og biologi

Til en symfoni


Når sangen nærmer seg sin slutt

Og vi gjør oss klare til å lære

Takker vi Petter og Dave Koz

Fordi vår kunnskap skylder vi deres ære