Pinnemannen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Pinnemannen finnes han?
Så klart han gjør han kan alt.
Han kan fly, han er millioner, han er en supermann.
Men det er bare fordi du tegner han.

Eventyr Av Adrian Haugen