Pizza

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

PIZZA ER DIGG Pizzan er i ovnen å fin jør seg den. Den jør seg klar til å kome ut. Den ligger der hlt hjelpe løss, den liger over ovnen og veter på at noken skal hjelpe til.