Poesi

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Poesi er vakkert fordi
det handler om deg
det handler om meg

Poesi er vakkert fordi
det finnes rytme i ord
som formes på vår bord

Poesi er vakkert fordi
det tegner et bilde av meg
og forteller det videre til deg.

Poesi er vakkert fordi…

av Marit Irene Jensen.