Rakettene suser

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Rakettene suser
og glassene bruser
Et nytt år skal komme
det gamle er omme

Vi hever vårt glass
og tenner raketter
vi skåler i sjampis
og nyttårs forsetter

Et nytt år skal komme
vi hilser det frem
Det gamle er omme
og vinker farvel

GODT NYTT ÅR

av Marit Irene Jensen.