Ridderslag

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

  Vi har en verden å vinne
  og ikke en time å miste.
  Så skulde vi famle i blinde
  og spikre oss selv en kiste ?

  Husk, vi er folket som murer
  et vern med den venstre hånden,
  mens fienden ligger og lurer
  og venter vi oppgir ånden.

  Så skulde vår høire hånds verge
  være en rusten klinge ?
  Nei, tro flytter ingen bjerge
  og kan ikke seiren bringe.

  Muren, vårt vern, er partiet.
  Men sverdet er: Lenins lære!
  Og er du til kampen viet
  da skal du sverdet bære




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.