Rimedikt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

kan du finne glede i den minste krik
å ta frem smil i stedet for skrik
kan du inngå et familieforlik
å være glad for at det endte slik
kan du se at de du ikke er lik
kan være innflytelsesrik
ser du det vakre i hver en vik
i ørret, torsk og sik
har du evnen til å komme over et svik
å se på vært et menneske som unik
da er du meget rik



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.