Rosen i min sjel

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det vokser en rose i min sjel
jeg vandrer langs veien
og føler meg hel
Rosen er en vissen faen
den er rød som ild
og større enn brannen


Det vokser en rose i min sjel
en rose som ikke vil stå opp
uten den er jeg ikke mer
Jeg ønsker meg bort til en større by
hvor sangene er høyere
og vinen er ny


Det vokser en rose i min sjel
jeg må gi den vann i mengder
hvis ikke tørster den ihjel
Min kjæreste venn
er den eneste
som får lukte på den

R. G.


av Rosegutten (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.