Rykkinn

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Rykkinn er best
kom bli vår gjest
et eller annet sted
er det alltid fest
 
Det er mange nye landsmenn her
men ikke ta deg nær
om de er litt annerledes
deres kultur er bare litt sær
 
Rykkinn er mest blokker
og en butikk som selger sokker
men det er ikke lite å finne på
ofte drar på på grendehuset og rocker