STRESS

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

                 FOR MORGENDAGEN DU STORE PLANER HAR LAGT
                 HVORFOR ROER DU IKKE NED MANGE HAR SAGT.
                 MANGE GANGER HAR JEG STILT MIN KLOKKE
                 MEN DEN KREATIVE TANKE LAR SEG IKKE ROKKE.
                 DET ER KLART AT DET ER DET JEG VIL
                 MEN HVORDAN SKAL JEG FÅ DET TIL.
                 OM NATTEN RULLER MORGENDAGEN PÅ NETTHINNEN FREM
                 OG TANKEN OM ALT SOM SKAL GJØRES ARBEIDER IGJEN.
                 TENK OM MAN BARE KUNNE SKRU DETTE AV
                 Å SEILT PÅ SØVNEN OG STILLHETENS HAV.
                 KANSKJE DETTE ER NOE AV DRØMMEN OM Å FÅ DET TIL
                 DET ER VEL DERFOR ALDRI TANKEN STÅR STILL.
                 SÅ FÅR VI DA LA TANKENE I HODET SVEVE
                 OG MED PLANER FOR MORGENDAGEN LEVE.
                             TORGEIR.E


av Torgeir (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.


<comments />