Sansan

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Sansan


Sansan

du er som flytende vann

og du har en tann

med regulering


Sansan

du bor i et land

det er mye du kan

men ikke alt


Hilsen Hanhan