Savn og håp

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Savn og håp[rediger]

Det var kjærlighet ved første blikk
Både når jeg ble født og du gikk
Har ikke bilder av det siste
når dagen kom som alle visste

Heldigvis er det flest positive minner
Som jeg har i hjertet som ikke forsvinner
Jeg bærer deg med meg dag og natt
Minnes beste pappaen jeg kunne hatt

Livet uten deg blir vanskelig å leve
Både tårer og styrke vil det kreve
Savnet kommer så brått og plutselig
Og gjør en ellers fin dag veldig stusselig

Men det sies at tiden leger alle sår
Så jeg tar dag for dag mens jeg går
Selv om sorgen blir lettere å bære
Vil du i mitt hjerte for alltid være

Du fins fortsatt selv om du ikke er her
For jeg kan ofte kjenne at du er nær
Gleder meg til dagen jeg igjen deg ser
Da sitter vi nok sammen igjen og ler



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.