Se ned, vennen min

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

My lifes is so empty, i need a friend, i need love,i need someone who cares about me, i need you.



my hand is so empty, i miss a friend, i miss love, i misssomeone who cares about me, i miss you.



my hart is so empty, i love a friend, i love to love, i love someone who cares about me, i love you.