Ser ikke

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det gjør Vondt
som ikke kan sees
Det vil være tungt
For det bæres
av dem du ikke
Ser

Smerten er stor
Uendelig krevende
Med for mange ord
blir det strevende

Jeg bærer det
I meg
Jeg løfter
Meg selv
Det vil ikke holde
Det vil utfor likevel
Det stup som du
Står å vakler på
Aldri nærmere
Ville du komme
men det var ikke
opp til deg å fornemme.

Se meg her
Som jeg står
Dette er meg
Det er dette du får
Ta meg som god nok
Det er nettopp det
det hva jeg er
Jeg vet det
det føles bare ikke slik.

Aldri i verden
Kan jeg kjenne på
At jeg er noe
Å samle på.
Du passet på
At jeg ikke vokste
Det var i avgrunn
Du trengte meg
Mindre enn deg selv
Stor på selvsikkerhet
Liten på menneskelighet

Det er det som ikke
Rammer deg selv
Som du later til
Og ikke ansvarliggjøres
Det koster for mye
Det er empati

Det var vondt
Dette er verre



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.