Sinnsro

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 Gi meg slik sinnsro
 at jeg formår å godta
 de ting jeg ikke kan forandre,
 mot til å forandre de ting jeg kan
 og forstand til å se forskjellen.