Sjelevenn
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHvis en time var like lenge som et år, ville det vært en evighet å elske deg, men en evighet som jeg hadde elsket for alltid...
Hvis du hadde vært for alltid et minne, skulle jeg aldri prøvd å glemme..
Om kjærlighet var noe fremmed , ville jeg alltid søkt det uvitende..
Hvis vi tapte for hverandre , ville jeg aldri gitt opp sjansen for å vinne..
Om to blir til en, ville vi aldri forsvinne..
- av Alexprent (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer