Skogen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Trær Jeg vandrer blant trærne i skogen, de ser ut som en gjeng med soldater som står på rekke og rad ventende på en kommando. Det er som om de kaster lange skygger på bakken med føttene sine i det jeg trinner meg innover i skogens lunhet. Et vindkast slenger seg i toppen av det ene treet som om det skulle bukket til meg i det jeg passerer dens føtter. Skogen føles så vakker og rolig, ja her føles disse soldater som om de står i fred og bare ønsker meg velkommen og at all krig og elendighet i verden ikke eksisterer,kun denne fredens skogsro.