Sløsing

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

tenk mer,kast mindre det gjør verden enda bedre berdre er bra eller bedre en best gjør dette og så blir det en fest festen blir bra,unten sløsing ikke sløs for da blir du løs løs er ikke bra men bedre en best jeg er løs og har en fest.