Slitsomt er livet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det er så hardt å leve.
Å måtte snakke med mennesker, og
flytte på ditt og datt.
Å tenke ja, det er slitsomt.
Det slår sprekker hver gang jeg prøver på det.
Hele livet er som en mark som eter meg innvendig.
Det å holde sengen det er trygt.
En kan så i ny og ne rusle
bort på pc'en sin å få sin dagligdagse underholdning.
Uff, er sliten. Tilbake i sengen.

Mine 10 luksusbiler er fine.
Det er bare så synd jeg ikke kan kjøre.
Har jo ikke en gang tatt teori prøve, men
det tar jeg den gang jeg gidder å kjøre.
Det er slitsomt.
Mobil telefonen er flott. Kjøper apper hele tiden.
Pizza på døren får jeg hver dag. Uff, så mye energi
jeg bruker frem til døren.

Jaja, om jeg bare venter lenge nok så skal jeg kjøpe meg
et nytt hus

-- pit



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.