Snap Map

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Snap Map

Jeg spør om vi skal henge
Vi hakke hengt på lenge

Du ... drar ... på ... ordene

“Jeg er opptatt.
Jeg har lekser”

Det er opplagt

Jeg - på kvelden - sjekker app
Du er ute, henger
Ser det på Snap Map

Hjertet bare
.*bap bap bap*

Ringer og sjekker, du er “opptatt”
Så fake, ass

Tanker koker
Skulle hatt kjapt slæpp

Trodde vi var venner
At du er en jeg kjenner

Hjertet bare
.*bap bap bap*

Alene hjemme
Snap Map