Snyfræser
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkÆ søkte dæ opp på min nættlæser
og så du selgte en snyfræser
men når æ ringte va du så jævla sur
du virka ikkje nokka særlig lur
Æ søkte dæ opp på min nættlæser
og så du selgte en snyfræser
men når æ ringte va du så jævla sur
du virka ikkje nokka særlig lur
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (1e5b83fe88)
Permanent lenke |
Anonym feiging (539d3a2304)
Permanent lenke |
Anonym feiging (12dea4860f)