Softis i regn

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det renner små bekker fra mitt hår
nedover nakken, ryggen og lår
videre til knærne og tærne.
Det blir iskaldt der jeg går.
Med skoene fulle av regnvann
smiler jeg lykkelig til min lille venninne
vi slurper softis
der vi rusler hjem
i sommer regnet.

av Marit Irene Jensen.