Solen skinner

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Solen skinner
varme sommer vinder blåser
salt sjø over bare føtter i sand
Solen skinner
varme høst vinder blåser
håret flagrer i takt med løv som faller
Solen skinner
varme vinter vinder blåser
Snø fnugg danser lekende i ring
Solen skinner
varme vår vinder blåser
blondegardinen vinker vinteren farvel

av Marit Irene Jensen.