Solmagi

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Snøen har tatt med se blygheta bort
og sola har komme og tina oss opp
No osa gatå tå vrimmel og vår
Vi hælsa intenst og får nikkesår

Fær vi har mykjy å ta att sia i fjor
lattern sitt læst mens vi minnast det vi gjor
Denj ene har sverar grill ennj denj anjer
og plutsele e vi innom dæra te kvaranjer


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.