Stemning (Jensen)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det er nattemørkt og stille
alene jeg sitter her på en bitte liten brygge.

Solen har for lengst gått ned
en bever haster der av sted.

Kikker ned på steinet grunn
drømmer blir til mye tull.

Tenk om lille flipper kom
gjorde cruise og vendte om.

Hvilken lykke det vil være
her på denne flotte perle.

Sitter fortsatt der i natten
drømmer om da jeg var 18.

Vil så gjerne mange ting
naturen gir et herlig spill.

av Marit Irene Jensen.