Stille i skogen
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSTILLE I SKOGEN
En falmende måne
et svekket sinn
alene i skogen
av kjærlighet, blind
Tom for tanker
begrenset forstand
et våpen i hånden
en slagen mann
Mettet på livet
en tomhylses klang
enden på livet
en vemodig sang
En falmende måne
et slukket sinn
stille i skogen
av kjærlighet, blind