Stille i skogen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

STILLE I SKOGEN

En falmende måne
et svekket sinn
alene i skogen
av kjærlighet, blind

Tom for tanker
begrenset forstand
et våpen i hånden
en slagen mann

Mettet på livet
en tomhylses klang
enden på livet
en vemodig sang

En falmende måne
et slukket sinn
stille i skogen
av kjærlighet, blind