Stille morgen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

<dikt> Stille morgen Det er stille morgen nå, Og for litt siden jeg i sengen lå, Jeg er alene i mitt hjem, Mitt hjerte lengter etter hvem?

Hvor er du som vil ha meg kjær, Er du en som er svært nær, Må jeg gå langt for å finne deg, Nei vis meg hvor går din vei.

Morgenen i dag den er så stille, Drøm virkelighet vanskelig å skille, Tankene stille mot deg driver, Mens de i hjertet mitt river.

Savnet om morgenen kommer, Mens tankene fritt flommer, Du gjør mitt hjerte hult, Du er en skatt jeg der har skjult. <dikt>

Stikkord: stille morgen, morgen, alene, kjær, savn, nær, tanker, hjerte, skatt,


av Toreluga (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.