Stina

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Dette er Stina. Voff Voff. Stina liker å gå lange turer i skogen for der er det så mørkt og så spennende. Hun bjeffer viss hun hører lyder som lusker inne i den fortryllende skumringen. Stina liker aller best å ligge på hundeteppet sitt i hjørnet. Der er det ingen som kan vekke henne. Kun når matmor kjefter på Stina. Da blir Stina trist. Når Stina er trist, er alt i hele verden trist.