Styggen i skyggen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Styggen i skyggen,
henger på ryggen.
Jeg går nesten i kne,
kan ingen se,
at styggen på ryggen,
fester sitt grep.
Han er min byrde,
han er mitt slep.
Styggen på ryggen,
kan ingen se?
Han henger på ryggen
å gir ikke fred.


laget av: Mariel Hoel Rudi

langnes skole (2015)

8. trinn



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.