Sunflower
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk- TILBEDELSE
- Hvordan er det mulig å tilbe et menneske?
- Det er gudene som fortjener en slik opphøyelse
- Ikke et menneske med feil og mangler
- Kan ikke motstå å forgude deg
- foe den du er for meg
- for den kjærlighet jeg fylles med
- når jeg ser inn i sjelen din
- det korte sekund du lar meg se
- Muren din er høy
- men min forgudelse tåler det
- jeg vil slippe inn
- en gang..