Sunflower

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
TILBEDELSE
Hvordan er det mulig å tilbe et menneske?
Det er gudene som fortjener en slik opphøyelse
Ikke et menneske med feil og mangler


Kan ikke motstå å forgude deg
foe den du er for meg
for den kjærlighet jeg fylles med
når jeg ser inn i sjelen din
det korte sekund du lar meg se


Muren din er høy
men min forgudelse tåler det
jeg vil slippe inn
en gang..