TILGIVELSE

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk



Jeg tilgir m,
jeg tilgir p,
jeg tilgir b,
jeg tilgir J,
jeg tilgir m,
jeg tilgir s,
jeg tilgir I,
jeg tilgir B,
jeg tilgir G,
jeg tilgir meg selv for ikke å ha tatt ansvar for egen lykke!

Anne Tove Kimestad