Tentamen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

kvifor ser eg ikkje kjærleiken
likeens som blomen i ekra

sank lerkens tonar
sjå vesta glein bli fødd på jonsok
tyde ynskje bak skjelmske blikk
fange musikken frå lengtande hjarte

husar du óg villfarne kjensler
då ensar du svaret
frå lyster
draumar
og løyndomens bustad

Hallgeir.F

av Hallgeir (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.