Thai suppe

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det var en gang
En gammel mann

som lagde en suppe
til en terroristgruppe

terroristgruppen likte maten
så de de tok med en gave
som var en larve
larven var stor
lignet på farmor
neida, jeg bare tuller
jeg fikk lyst å lage noen vårruller

da var jeg ferdig
det lukter rart

den ble litt brent
tok de ut av for sent


hva skal jeg gjøre

jeg tror jeg holder meg till å lage eggerøre

(ikke ferdig)

Laget av Råger Lærøy Fabiansen


avatar

Anonym feiging (536a3cf11b)

for 29 måneder siden
Poeng 0

Jeg eslker dette diktet

Bedre enn sex
avatar

Anonym feiging (536a3cf11b)

for 29 måneder siden
Poeng 0
jeg er ikke feig
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.