Tiden er en fiende 2

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Tiden tar meg
nattens månestråler
viser vei når jeg går.
Morgendagen bringer
små og store ringer
inn i mitt liv.

Noen rekker meg
andre brekker meg
Alle strekker seg og
der står jeg.

av Marit Irene Jensen.