Tiden etter

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det er et desperat skrik der inne
Jeg limte sammen bitene
Og nå går jeg rundt
Av og til glipper det ut
Av en sprekk
Noen ganger overraskende
Flere ganger har alt rast sammen på nytt
Så alt slippes ut

Og så må jeg lime det sammen igjen
Det er skjørt og ustabilt
Inni er det en stille gråt
Et og annet hulk
Og et desperat gips
Men det synes ikke utenpå
Tror jeg

Jo fortere tiden går, jo fortere gror det
Men tiden går ikke
Den stoppet
Jeg ser ikke alt hva jeg har
For bare alt jeg har mistet…


av Lithium (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.