Til Emil Poulsen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

(Telegram den 2. Nov. 1901.)

av Jonas Lie

Du Seierherre
i hundred Slag,
som stormed Hjerter
med Kunstens Flag.
Som der er Livsmod,
naar Kampen brænder,
vist er der Vemod,
naar Legen ender.