Til Mamma
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkMin engel er min mor.
kan nok iblant være stor.
koser oss i sengen der vi bor.
Mamma du er best på denne store jord.
Fra A til Å koser vi oss så.
Og menge menge andre små.
Er nok glad for at du er som så.
Bilder av oss da man er små.
Hilsen din super glade dattern på 10 år.
Fra Gjøvik
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer