Til Norge!

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Held dig Norge, vort Fædreland!
        Din Ære er vor,
        din Ret vore Sønners til seneste Aar.
Held dig Norge, vort Fædreland!

Held dig Norge, vort Fædreland!
        Her gror dig en Arv
        af sterkere Viljer og sundere Marv.
Held dig Norge, vort Fædreland!

Held dig Norge, vort Fædreland!
        Her gryr mod en Dag,
        da Nordmænd ei skilles ved Norriges Flag.
Held dig Norge, vort Fædreland!

Held dig Norge, vort Fædreland!
        Ved Ord og ved Daad
        du æret skal bænkes i Folkenes Raad.
Held dig Norge, vort Fædreland!

kateori:norge

av Per Sivle.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.