Til en venn.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 Til min venn.
 Solen skinner i mitt liv,
 men mørke skyer tar
 også min tid.

 For mange ganger
 er sorgen stor,
 og klumpen i magen
 vokser og gror.

 Da kan det hjelpe
 min kjære venn,
 at du kan gi meg
 en varm liten klem.



avatar

Anonym feiging (c9ec1800ed)

for én måned siden
Poeng 0
Min venn bin laden yazaan likte dette diktet
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.