Til minne om Maren Ueland og Louise Vesterager Jespersen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Ku pamięci Maren Ueland i Louisy Vesterager Jespersen

2019-01-02 21:07

Już na tej ziemi ja nie spotkam ciebie
Bo ty gdzieś jesteś między aniołami
Czemu ja nigdy nie widziałem ciebie
Choć pokrewnymi jesteśmy duszami.

Nigdy swym śmiechem już mnie nie urzekniesz
Bo ty gdzieś jesteś pomiędzy gwiazdami
Czemu ja nigdy nie poznałem ciebie
Choć jestem pewny, ze dobrze się znamy.

Już mnie nie natchniesz swą radością życia
Bo twoja dusza gdzieś między elfami
Czemu ja nigdy nie widziałem ciebie
Choć przecież razem to samo kochamy.

Już nie zachwycisz swym pięknym obliczem
Bo ty już jesteś na Olimpu szczycie
Czemu ja nigdy nie poznałem ciebie
Choć przecież razem tak kochamy życie.

Bogumił


Til minne om Maren Ueland og Louise Vesterager Jespersen

På denne jord vil jeg aldri få møte dere
for nå er dere et sted blant engler
Vi vil aldri møtes
selv om vi er beslektede sjeler

Jeg vil aldri fortrylles av deres latter
fordi dere nå er blant stjerner
hvorfor møttes vi aldri
selv om jeg er sikker på at vi kjenner hverandre godt.

Jeg vil aldri inspireres av deres glede over livet
fordi dere nå er et sted blant alver
Hvorfor så jeg dere aldri
selv om vi elsker det samme

Dere frydes ikke lenger i deres skjønnhet
Dere er nå på Olympen
Hvorfor møtte jeg dere aldre
selv om vi sammen elsker livet så mye

Den norske versjonen er omtrentlig. Kanskje noen vil forbedre ham. Ta kontakt med meg: glos@op.pl



av Bogumił (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.