Tittel

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Tenking opp og ned i mente
Stillhet det va det han trengte
Det var ikkje pepper, det var ikkje salt
Det va bare så jævli kaldt
Andre var sur
Han viste det låg noe fint på lur
Synn, det fantes ingen kur
Ingen skjønnte
Det va hans eget hode han rømte
Ingen poeng ingen mening
Det ble brått slutt på streving